Onze packagedeal

De hele Corona pandemie maakt dat het tegenwoordig (financieel) niet even makkelijk is voor iedereen. Daarom bieden we tijdelijk een uitzonderlijke package deal aan met onderstaande machines. Zo kan u deze toestellen combineren en zeer interessante kortingen ontvangen. 

 

EmField Plus

De emField Plus heeft 28 vooraf ingestelde programma’s die de gebruiker een snelle en veilige uitvoering van de verschillende behandelingen garanderen, met name 20 voor de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en 8 voor spieropbouw en vetverbranding.

Zimmer Z Field Dual

De Zimmer Z Field Dual is de nieuwe state-of-the-art technologie voor gerichte spierontwikkeling en vetverbranding. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van elektromagnetische pulsen en om de spieren samen te trekken. Zo helpen deze gerichte spiersamentrekkingen de patiënten snel dichter bij hun ideale lichaamsbouw te komen.

Z Lipo

Z Lipo systeem maakt het mogelijk om vetophopingen te behandelen en deze permanent en niet-invasief te verminderen. Deze methode koelt vetafzettingen over een langere periode af tot een gecontroleerd en veilig temperatuurbereik. Z Lipo overtuigt door zijn eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke bediening.


Interesse? Vraag hier uw offerte aan!

avatar image

© 2020 - Skinline

Site door Pro-active