body.jpg

De oplossingen van MedCos

Cryolipolyse met Body-Wizard 

De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. De Body-wizard maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen.

Met de unieke Body-wizard met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur.


Body-wizard.jpg

Door de veilige cryolipolyse technologie van de Body-wizard worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Gemiddeld geeft elke Body-wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken.

De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

 

Cosbeau

Als ondersteunende producten wordt gebruik gemaakt van de Body-wizard Natural Silk Antifreeze Mask en de speciaal door Cosbeau ontwikkelde Cosbeau cleanser en het Cosbeau slimming serum. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Cosbeau cleanser

Voorafgaand aan de behandeling dient het te behandelen gebiedt gereinigd te worden met de Cosbeau cleanser. Deze cleanser is door zijn mildheid geschikt voor lichaam en gezicht. Het verwerkte kamille extract kalmeert de huid en maakt de cleanser verfrissend.

Cosbeau slimming serum

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. 

 

vignet certified.jpg

Informatie