utims.jpg

De Hifu-Oplossingen van UTIMS

UTIMS A3

Ontdek de nieuwe revolutionaire technologie van Korust Medical: UTIMS A3, een hoge intensiteit gefocuste ultrasound (Hifu) voor het verstrakken van de huid, het verminderen van rimpels et van vetrolletjes. Voor dermatologisch gebruik. Voor de ontwikkeling van deze technologie heeft Korust Medical nauw samengewerkt met de Nationale Universiteit van Jeju, gespecialiseerd in de studie van ultrasound.


Utims_A3.jpg

UTIMS A serie bezorgt de ultrasound naar de dermis, het onderhuidse vet en de SMAS (het oppervlakkige musculo-aponevrotisch systeem van het gelaat), door het gebruik van het gepatenteerde “centerless” systeem.  Hifu bezorgt de gefractioneerde energie op een gelijkmatige manier naar alle hierboven vermelde zones, en veroorzaakt er een gecontroleerde thermische beschadiging.

Een temperatuurverhoging tot over de 65°C levert een ideaal milieu voor een optimale stimulatie van de fibroblasten, met andere woorden, de cellen verantwoordelijk voor de vorming van collageen en elastine. Dit veroorzaakt dan op zijn beurt een spectaculaire verbetering van de verslapping van de huid, en de vermindering van overtollige vetrolletjes, door thermo-coagulatie.

UTIMS geeft merkwaardige resultaten in huidverstrakking, globale anti-aging, body-contouring en cellulite vermindering.

 

Ontdek HIFU en UTIMS A3 in deze video:

 

Informatie