body.jpg

De cryolipolyse™ van Z Lipo

Cryolipolyse™ neemt overtollig vet weg op de dijen, de heupen, de buik, de billen, de lovehandles en de mannelijke borst. De koudebehandeling zorgt voor de apoptose van de vetcellen waardoor ze afsterven.

Het natuurlijke wegnemen door het lymfatische systeem van de afgebroken vetcellen duurt ongeveer 10 tot 12 weken. De behandeling wordt als veilig, comfortabel en niet-invasief beschouwd omdat de omliggende weefsels niet op dezelfde manier op de koude reageren.

Het Z Lipo-systeem is een innovatief platform ontworpen door het Duitse bedrijf Zimmer. De applicator bestaat in 3 maten voor een pijnloze opzuiging van de gewenste behandelingszone. Het mogelijke gebruik van een gepulseerde opzuiging zorgt voor een toename van de positieve effecten op de lymfatische drainage en het metabolisme. De intensiteit kan variëren over 10 niveaus en kan tijdens de behandeling worden aangepast. Dankzij het 10.2" kleurenaanraakscherm kan de gebruiker de behandelingsduur, de intensiteit en de opzuigmodus (continu of gepulseerd) aanpassen. 


Z Lipo & Z Wave – de perfecte combinatie

Door Z Lipo en Z Wave te combineren (Cryolipolysis en schokgolf), kunnen we de ideale combinatie aanbieden voor een beduidend betere vetvermindering. Verschillende studies tonen aan dat een intensieve, pijnloze schokgolfbehandeling na een Cryolipolysis-behandeling, niet enkel voor een verhoogd vetverlies zorgt, maar ook de lymfedrainage bevordert en de huid verstrakt.


Ontdek Z Lipo en Zwave

 

Informatie